Bezoek de Schoon&Zn Webs(h)op

Werken voor Schoon&Zn


Serieus bijverdienen

Serieus bijverdienen en ‘n paar uurtjes per week ‘over’? Kom parttime werken voor Schoon&Zn. Bepaal zelf de momenten en het aantal uren dat u beschikbaar bent, met een minimum van 4 uur per week.
Serieus schoonmaakwerk dat lekker aantikt.


Het gezicht van Schoon&Zn

Onze klanten vinden goede, betrouwbare schoonmakers en ‘vaste gezichten’ erg belangrijk. Wij ook. Onze mensen vormen immers het gezicht van Schoon&Zn. Vandaar onze, voor u misschien bijzondere, sollicitatiewijze: het keukentafelgesprek.


Keukentafelgesprek

Werken voor Schoon&Zn? Bel ons of stuur uw sollicitatiebrief met cv. Wij nemen snel contact met u op voor een kennismaking en een gesprek bij u thuis ‘aan de keukentafel’.


Sollicitatie

Door het keukentafelgesprek weten we van elkaar meteen ‘wat voor vlees we in de kuip hebben’. Het resultaat is, zo weten we uit ervaring: meer werkplezier, opvallend laag ziekteverzuim onder collega’s en een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van Schoon&Zn voor klanten.

Bel met Sieds Westra (06 111 246 34) of
mail voor meer informatie of uw sollicitatie.

Open sollicitaties zijn altijd welkom.


Contact

Pand SchoonenZn

Schoon&Zn
Nij Toerenburg 28 a
9076 MA Sint Annaparochie

0518 461 469
info@schoonenzn.nl
www.schoonenzn.nl
Kvk: 010 945 38
BTW: NL 821 113 872 B01

Contactpersonen Schoon&Zn:
Sieds Westra (06 111 246 34)
Sjoerd Westra (06 229 502 77)

Logo-Black-14px

Werken voor Schoon&Zn?

Bel 06 111 246 34 of stuur uw sollicitatiebrief met cv. U kunt ook ons sollicitatieformulier invullen.


Vacatures

 • De ideale bijverdiensten! Kom n paar uurtjes schoonmaken voor Schoon&Zn. Netheid en ervaring werken in je voordeel. Bel Sieds Westra voor nader info.

  Locatie: Joure (Brandemeer)
  Werkdagen: 2x per week a 2.25 uur, dagen in overleg.
  Werktijden: tussen 8.00 – 17.00 uur

 • De ideale bijverdiensten! Kom ’n paar uurtjes schoonmaken voor Schoon&Zn. Netheid en ervaring werken in je voordeel. Bel Sieds Westra voor nader info.

  Locatie: Waskemeer (Willem Kroezestraat)
  Werkdagen: Werkdagen in overleg a 2.00 uur per dag
  Werktijden: vanaf 15.00 uur of later

   

 • De ideale bijverdiensten! Kom ’n paar uurtjes schoonmaken voor Schoon&Zn. Netheid en ervaring werken in je voordeel. Bel Sieds Westra voor nader info.

  Locatie: Leeuwarden (Bedrijventerrein De Hemrik, Apolloweg)
  Werkdagen: ma-wo-vr 1.25 uur.
  Werktijden: vanaf 17.00 uur

 • De ideale bijverdiensten! Kom n paar uurtjes schoonmaken voor Schoon&Zn. Netheid en ervaring werken in je voordeel. Bel Sieds Westra voor nader info.

  Locatie: Heerenveen (De Werf)
  Werkdagen: ma t/m vr, minimaal 1.50 uur per dag
  Werktijden: In de ochtend in overleg


Medewerkers&Zn

 • “Het fijne van Schoon&Zn vind ik dat het niet een heel groot bedrijf is. Daardoor is er veel meer contact en kun je goed praten als er dingen spelen. Ik vind het prettig dat mijn werk ook regelmatig goed wordt gecontroleerd. Want al doe ik m’n werk met veel plezier en ben ik zorgvuldig, soms kan het een automatisme worden. En dan is het goed dat ik scherp wordt gehouden.
  Mw. C. de Jong, Leeuwarden

 • “Mijn werk is goed te doen in de tijd die ik er voor krijg en dat is fijn. Als ik in het pand kom waar ik schoonmaak, dan liggen de materialen keurig klaar. Wat ik prettig vind aan werken voor Schoon&Zn is dat er veel contact mogelijk is. De sfeer is een stuk persoonlijker dan bij veel andere schoonmaakbedrijven. Ik kan direct een vraag stellen en krijg antwoord. En als mij iets niet voldoet dan geef ik dat door en lossen ze het voor me op.”
  Mw. T. Modderman-Bos, Heerenveen

 • “Een tien met een griffel! Schoon&Zn is in alles correct, dat hoor ik ook van het bedrijf waar ik schoonmaak. Schoon&Zn. is écht aardig voor ons schoonmaaksters. Ik doe dit werk al 45 jaar en dit is het beste bedrijf ooit. De loonstrookjes zijn begrijpelijk en kloppen altijd. Als de baas materialen brengt, controleert hij meteen en is er tijd voor een gesprekje met een kop chocolademelk. Elk jaar een leuk kerstpakket mét verrassing. En zo kan ik nog wel even doorgaan!”
  Mw. J. Groen-Bergsma, Drachten

 • “Waar ik werkte is de schoonmaak enkele jaren geleden overgenomen door Schoon&Zn. Mijn ervaring met de overname is dat het heel goed is verlopen. Alles is anders geworden maar wel juist in positieve zin. Het contact met personeel en de klant is prima. Ook overleg over werkzaamheden, klachten, ziekte en vakanties en over andere zaken verlopen vaak goed. Kortom ik vind Schoon&Zn een hele fijne schoonmaakorganisatie om voor de werken.”
  Mw. J. Damski-de Haan, Oosterwolde
  (Oud medewerkster)