Bezoek de Schoon&Zn Webs(h)op

Werken voor Schoon&Zn


Serieus bijverdienen

Serieus bijverdienen en ‘n paar uurtjes per week ‘over’? Kom parttime werken voor Schoon&Zn. Bepaal zelf de momenten en het aantal uren dat u beschikbaar bent, met een minimum van 4 uur per week.
Serieus schoonmaakwerk dat lekker aantikt.


Het gezicht van Schoon&Zn

Onze klanten vinden goede, betrouwbare schoonmakers en ‘vaste gezichten’ erg belangrijk. Wij ook. Onze mensen vormen immers het gezicht van Schoon&Zn. Vandaar onze, voor u misschien bijzondere, sollicitatiewijze: het keukentafelgesprek.


Keukentafelgesprek

Werken voor Schoon&Zn? Bel ons of stuur uw sollicitatiebrief met cv. Wij nemen snel contact met u op voor een kennismaking en een gesprek bij u thuis ‘aan de keukentafel’.


Sollicitatie

Door het keukentafelgesprek weten we van elkaar meteen ‘wat voor vlees we in de kuip hebben’. Het resultaat is, zo weten we uit ervaring: meer werkplezier, opvallend laag ziekteverzuim onder collega’s en een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van Schoon&Zn voor klanten.

Bel met Sieds Westra (06 111 246 34) of
mail voor meer informatie of uw sollicitatie.

Open sollicitaties zijn altijd welkom.


Contact

Pand SchoonenZn

Schoon&Zn B.V.
Nij Toerenburg 28 a
9076 MA Sint Annaparochie

0518 461 469
info@schoonenzn.nl
www.schoonenzn.nl
Kvk: 763 49 756
BTW: NL 8605 97 507 B01

Logo-Black-14px

Werken voor Schoon&Zn?

Bel 06 111 246 34 of stuur uw sollicitatiebrief met cv. U kunt ook ons sollicitatieformulier invullen.


Vacatures

 • Op dit moment zijn al onze vacatures ingevuld.
  Tip: Blijf onze website checken, er verschijnen regelmatig nieuwe vacatures.


Medewerkers&Zn

 • Er is een goede communicatie, dus snel antwoord op mijn vragen. Schoon&Zn zorgt dat we met goed materiaal werken. Mocht er zich een probleem voordoen, dan wordt dit snel opgepakt. Een nieuwe collega wordt met zorg uitgekozen, en past bij het team. Bestellingen worden door Sieds zelf gebracht. Dan is er ook tijd voor even een praatje, er wordt naar je geluisterd, je wordt gezien. Waardoor ik me dan steeds weer realiseer dat ik voor een fijne organisatie werk!

  Mw. B. van Hout, Oosterwolde

 • “Mijn werk is goed te doen in de tijd die ik er voor krijg en dat is fijn. Als ik in het pand kom waar ik schoonmaak, dan liggen de materialen keurig klaar. Wat ik prettig vind aan werken voor Schoon&Zn is dat er veel contact mogelijk is. De sfeer is een stuk persoonlijker dan bij veel andere schoonmaakbedrijven. Ik kan direct een vraag stellen en krijg antwoord. En als mij iets niet voldoet dan geef ik dat door en lossen ze het voor me op.”
  Mw. T. Modderman-Bos, Heerenveen

 • “Een tien met een griffel! Schoon&Zn is in alles correct, dat hoor ik ook van het bedrijf waar ik schoonmaak. Schoon&Zn. is écht aardig voor ons schoonmaaksters. Ik doe dit werk al 45 jaar en dit is het beste bedrijf ooit. De loonstrookjes zijn begrijpelijk en kloppen altijd. Als de baas materialen brengt, controleert hij meteen en is er tijd voor een gesprekje met een kop chocolademelk. Elk jaar een leuk kerstpakket mét verrassing. En zo kan ik nog wel even doorgaan!”
  Mw. J. Groen-Bergsma, Drachten