Bezoek de Schoon&Zn Webs(h)op

Werken met Schoon&Zn

Wie is Schoon&Zn? Wat doen ze? Zijn ze goed? Wat kosten ze? Komen ze hun afspraken na? Een mooi verhaal over onze schoonmaakorganisatie is zo geschreven. Huur een tekstschrijver in en die poetst de zaak mooi op. Met “professioneel”, “goede prijs-kwaliteit”, dat soort woorden.

Wij laten het frisse verhaal van onze jonge, middelgrote organisatie liever vertellen door onze klanten. Zij zijn ervaringsdeskundigen. Daarom mag u ze allemaal bellen. Onze klanten werken hier graag aan mee. Neem contact met ons op voor relevante referenties. Welkom bij Schoon&Zn, de ideale schoonmakers van Franeker. Al meer dan twintig jaar!


10 x ideaal

 1. Ideaal voor reguliere schoonmaak + glasbewassing
 2. Levering toilethygiëne in Franeker en omgeving
 3. Schoonmaakonderhoud maatwerk op contractbasis
 4. Vaste gezichten voor de schoonmaak
 5. Zeer kritisch bij aannemen medewerkers
 6. Opvallend laag ziekteverzuim (ca 2%!) + weinig verloop
 7. Vast aanspreekpunt + goede communicatie
 8. Snel schakelen: compacte bedrijfsstructuur + weinig overhead
 9. Oplossingsgericht denken en doen
 10. Kwaliteitsbewaking door o.a. logboek en feedbackformulieren

Het ideale werkterrein voor onze 75 medewerkers: kantoren, bedrijfsgebouwen, ‘schone’ industrie, scholen en openbare gebouwen. Denkt u eraan om in Franeker te wisselen van schoonmaakorganisatie? Ook onze overstapservice is ideaal. En eenvoudig. Bel met Sieds Westra (0518 461 469) of mail voor een frisse kijk op schoonmaak waarmee u zéker geholpen bent.


Contact

Pand SchoonenZn

Schoon&Zn B.V.
Nij Toerenburg 28 a
9076 MA Sint Annaparochie

(0518) 461 469
info@schoonenzn.nl
www.schoonenzn.nl
Kvk: 763 49 756
BTW: NL 8605 97 507 B01

Logo-White-14px

Offertes? Direct reactie

Bel (0518) 461 469 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.


Klanten&Zn

Klanten aan het woord:

 • Schoon&Zn is al vele jaren ons schoonmaakbedrijf voor onze vestigingen in Leeuwarden, Dokkum en Drachten. En we zijn meer dan tevreden over de kwaliteit en de flexibiliteit. Regelmatig zijn er terugkoppel momenten en als je Sieds dringend nodig hebt zijn ze altijd snel bereikbaar. Van 2009 t/m 2015 naar alle tevredenheid zaken gedaan met Schoon&Zn. In 2016 zijn we overgestapt op een ander zeer goedkoop schoonmaakbedrijf. Daar hadden we al na een paar maanden spijt van, de kreet “goedkoop is duurkoop” gaat hier zeker op. Wat waren we blij dat we weer terug mochten komen op het oude nest van Schoon&Zn begin 2017. Nu nog steeds erg tevreden. En we zullen niet snel weer overstappen!!
  Dhr. B. Fennema, Verno Verhuur

 • “We zijn al 12 jaar zeer tevreden over Schoon&Zn. Ze zijn accuraat, flexibel en geven een goede terugkoppeling. Hun jaarlijkse een-op-eengesprek vind ik prettig. En stel, we willen afwijken van de drie keer per week schoonmaak, vanwege training of feestdagen, dan kan dat altijd. En bij ziekte van onze vaste kracht regelen ze direct een ingewerkte vervanger. Kortom: ideaal!”
  PerkinElmar, Drachten

 • “Schoon&Zn ontzorgt ons volledig. Ze zijn hierbij zeer flexibel en creatief in het vinden van oplossingen waarmee wij echt geholpen zijn. Naast de vaste mensen op meerdere locaties levert Schoon&Zn de handjes bij verzuim in onze schoonmaakploeg. Doordat zij aanspreekpunt en contactpersoon in één zijn, verloopt alles altijd soepel, tot en met de sleuteloverdracht. Ook verzorgt Schoon&Zn de levering van schoonmaakmaterialen en toilethygiëne.”
  Dhr. P. Weijer, Gemeente Waadhoeke
  Franeker

 • “Ze zijn gewoon, benaderbaar en heel betrouwbaar. We hebben er geen werk van. Ook bij vervanging van personeel; Sieds geeft het altijd keurig door en verder merk ik er niets van.”
  Bibliotheken Opsterland

 • “De communicatie loopt altijd fijn. U roept, wij draaien. Ik ben er zeer tevreden over, je hoeft maar te bellen en het wordt geregeld.”
  Mw. P. Ferwerda, Faber Audiovisuals